Društvo Eko-sustav d.o.o. poziva Vas da se pridružite online prezentaciji o mjerama ruralnog razvoja. Konkretnije radi se o Mjeri 4.1.1. za uzgoj povrća u plastenicima. Pridružite se prezentaciji koja će se održati 11.2. s početkom u 10:00 sati. Prijave šaljete društvu Eko-sustav na mail: eko-sustav@eko-sustav.hr ili na broj telefona 032/550-720. Link za prijenos prezentacije biti će dostupan na facebook stranici društva Eko-sustav d.o.o.  www.facebook.hr/ekosustav.vusz

EKO-SUSTAV d.o.o. provodi projekte iz Programa ruralnoga razvoja, koji imaju za cilj osnažiti demografski, ekonomski ili socijalno oslabljena i nerazvijena ruralna područja.

Putem bespovratnih potpora poduzetnicima i obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima pomažemo pri opstanku na tržištu te širenju proizvodnje, prelazak na tržišno orijentiranu proizvodnju, održivi razvoj, kao i mogućnost aktivnog uključivanja članova poljoprivrednih gospodarstava u rad na gospodarstvu. Na takav način izravno se doprinosi poboljšanju životnih i radnih uvjeta, kao i smanjenju nezaposlenosti s ciljem ostanka na ruralnom području.

Posjetite i službenu web stranicu društva Eko-sustav d.o.o. na www.eko-sustav.hr