Općina Jarmina će ove godine u suradnji s lokalnim udrugama i Župom sv. Vendelina organizirati “Advent u Jarmini”. Program i aktivnosti u sklopu Adventa održavat će se od 27. studenoga do 25. prosinca na prostoru ispred Doma kulture (kino dvorana) koji će za tu prigodu biti ukrašen u božićnom stilu. Program događanja započinjat će svake subote (počevši od 27.11) od 18:30 sati paljenjem svijeće na adventskom vijencu i prigodnim programom, a za mještane će biti osiguran zabavni i gastronomski kutak u organizaciji lokalnih udruga u sklopu božićnog sajma.

Ideja je da se na navedenom prostoru u sklopu božićnog sajma mještanima predstave obrtnici  i lokalna obiteljsko poljoprivredna gospodarstva s ponudom svojih proizvoda. Stoga ovim putem pozivamo sve obrtnike i obiteljska poljoprivredna gospodarstva s područja Jarmine da nam se jave ako su zainteresirani sudjelovati na Adventu. Mišljenja smo kako će ovo izvrsna prigoda za dodatnu promociju i vidljivost vaših proizvoda na lokalnoj razini. Molimo vas da svoj interes iskažete najkasnije do utorka 23. studenoga na mail ili telefon Općine Jarmina. 

Nakon što dobijemo broj zainteresiranih, napravit ćemo raspored  za predstavljanje proizvoda. U tu svrhu Općina će osigurati štandove na kojima ćete moći postaviti i prodavati svoje proizvode. 

Kontakt mail Općine: jarmina@jarmina.hr 

Kontakt telefon Općine: (032) 215-542