Učenici koji su u školskoj godini 2022./2023. upisali i redovito pohađaju srednju školu, ostvaruju pravo na sufinanciranje troškova međumjesnog javnog prijevoza (autobus).

  • Mjesečnu autobusnu kartu za jedno dijete financirati će roditelj u iznosu od 110,00 kuna, a za drugo i više djece troškove prijevozne karte snositi će Općina i Županija.

        Molimo roditelje sa dvoje ili više djece redovitih polaznika srednje škole da ishode Potvrde u obrazovnoj ustanovi, te s istom dođu u zgradu Općine kako bi dobili odgovarajuću Potvrdu koju prilažu prijevozniku prilikom kupnje prijevozne karte.

  • Pravo na sufinanciranje troškova učeničkog prijevoza ostvaruju i učenici koji su upisani kao redovni polaznici srednje škole izvan Vukovarsko srijemske županije u iznosu od 300,00 kuna.

       Kako bi ostvarili navedeno pravo potrebno  je podnijeti zahtjev za sufinanciranje, priložiti potvrdu o redovom upisu u srednju školu i broj tekućeg računa. Navedeno možete dostaviti osobno, poštom ili putem e-maila jarmina@jarmina.hr